Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Gravació Rupit i Pruit acull la gravació del vídeo de Nadal del programa FAQS de TV3 21 de desembre de 2021

  Els dies 13 i 14 desembre Rupit i Pruit va acollir la gravació del vídeo de Nadal del programa FAQS de TV3, que dona el tret de sortida d’aquestes festes.

 • Estrenem el nou web de l'Ajuntament 20 de desembre de 2021

  L'Ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

 • Rupit i Pruit recapta més de 500 € per a la Marató de TV3 16 de desembre de 2021

  El passat 18 de desembre a la tarda, Rupit i Pruit va participar de nou a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental. Per contribuir a la causa, es va organitzar una sessió divulgativa a càrrec de voluntaris de la Marató TV3 sobre la salut mental; seguidament es va fer la xocolatada solidària, i la tarda va acabar amb la vivència de tres testimonis reals sobre el fet de conviure amb un trastorn mental.

 • 34a edició del Pessebre vivent Vila de Rupit 10 de desembre de 2021

  El 7 i 8 de gener Rupit i Pruit acollirà una nova edició del tradicional Pessebre Vivent.

 • El patrimoni cultural i natural de Rupit i Pruit accessible per a nous col·lectius 23 de novembre de 2021

  L'Ajuntament estrena noves guies amb informació turística per visitar el poble adaptades en format de Lectura Fàcil i pictogrames.

 • Rupit i Pruit present a l'Smart City Expo World Congress 17 de novembre de 2021

  Del 16 al 18 de novembre, més de 400 expositors i 300 ponents d'arreu del món es reuneixen a Barcelona a l'Smart City Expo World Congress.

  L'Ajuntament de Rupit i Pruit ha estat convidat a l'estand de la Diputació de Barcelona de l'Smart City Expo World Congress, la fira més important del món del sector, per mostrar algunes de les principals innovacions tecnològiques posades en pràctica al municipi.

 • Arrenca amb èxit el procés participatiu “Collsacabra, visió de futur” 12 de novembre de 2021

  Representants dels tres ajuntaments del Collsacabra i més de 40 participants es van reunir a Cantonigròs per avançar cap a un futur compartit a través d'un procés participatiu per assolir accions consensuades a tots els nivells.

 • Nova campanya de promoció dels restaurants del territori amb descomptes directes per als clients 8 de novembre de 2021

  La campanya comença el 4 de novembre, i hi participen restaurants de Manlleu, de Roda de Ter i dels municipis del Cabrerès i el Voltreganès

 • Entrega dels premis del Concurs de Fotografia Internacional del Collsacabra 2021 27 d'octubre de 2021

  El passat 23 d'octubre es va fer públic el veredicte del jurat de la 5a edició del Concurs Fotogràfic Internacional del Collsacabra.

  Enguany s'han premiat 11 fotografies d'entre les 30 finalistes. El jurat, format pels fotògrafs Xavier Vilaregut, Àngels Ortega i Xavier Valls, van haver de seleccionar les fotografies finalistes i premiades d'entre les 381 fotografies presentades.

 • Presentació del procés participatiu 21 d'octubre de 2021

  El proper dissabte 23 d'octubre es portarà a terme a Cantonigròs la presentació del procés participatiu: Collsacabra, visió de futur.

  Aquest procés ve impulsat pels Ajuntaments de Tavertet, Rupit i Pruit i l'Esquirol, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

  Amb aquest procés, el Collsacabra vol iniciar un procés de reflexió per definir quines han de ser les línies a seguir de cara al nostre futur. Estem en un moment de canvis i creiem que la gent del territori és qui ha de definir com ha de ser el Collsacabra del futur.

 • L’Escola l’Agullola estrena aquest curs 2021-2022 la nova aula de P1 i P2 15 d'octubre de 2021

  Una de les principals novetats que presenta aquest nou curs escolar 2021-2022 a Rupit i Pruit és la posada en funcionament des del passat 13 de setembre d'una aula per infants de P1 i P2 a l'Escola l'Agullola.

 • Arriba una nova edició del CollsacabraViu 4 d'octubre de 2021

  En marxa una nova edició del CollsacabraViu, un ventall d'activitats que es portaran a terme durant tot l'octubre als pobles del Collsacabra. Una iniciativa mancomunada entre els Ajuntaments de l'Esquirol, Rupit i Pruit i Tavertet; on la música, la gastronomia, la cultura, la natura i l'esport en són els principals eixos temàtics.

 • Festa Major de Rupit 2021 21 de setembre de 2021

  Ja es pot consultar el programa d'actes de la Festa Major de Rupit d'enguany al document adjunt.

 • Inici de les obres de consolidació de Can Saltiri 16 de setembre de 2021

  Aquesta setmana s'han iniciat les obres de consolidació de l'estructura i la teulada de Can Saltiri, edifici situat al carrer del Fossar número 27. El pressupost d'adjudicació de les obres ascendeix a 141.000€ i es finançaran a través del pressupost municipal, la subvenció del Pla d'obres i serveis de Catalunya 2023 i de la Diputació de Barcelona. La durada prevista de les obres és de quatre mesos.

 • Comença la col·laboració de Vic i Rupit i Pruit per fomentar el turisme i la promoció econòmica 1 de setembre de 2021

  L'alcaldessa Anna Erra i l'alcalde Albert Marcé signen un conveni estratègic per optimitzar les accions de promoció que fins ara es portaven a terme de forma individual en dos dels principals pols d'atracció turística d'Osona.

 • Rupit i Pruit ja disposa del Mapa de Patrimoni Cultural 6 d'agost de 2021

  El passat dia 5 d'agost de 2021, la Diputació de Barcelona va lliurar el Mapa de Patrimoni Cultural de Rupit i Pruit a l'Ajuntament, fruit del corresponent conveni signat conjuntament.

 • Visites al campanar de Rupit 4 d'agost de 2021

  El campanar, després de la seva restauració que va finalitzar a principi del 2020,  obre les seves portes després de més d'un any tancat a conseqüència de la pandèmia.

 • Obertes les inscripcions pel casal d'estiu d'enguany 4 de juny de 2020

  Arriba una nova edició del casal d'estiu que organitza l'Ajuntament  de Rupit i Pruit, aquest any sota la temàtica "Farem la volta al món!".

Darrera actualització: 20.01.2022 | 13:58
Darrera actualització: 20.01.2022 | 13:58