Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Dispositiu setmana santa Desplegament d’informadors ambientals al Collsacabra durant la Setmana Santa 14 d'abril de 2022

  Els pròxims dies 15,16 i 17 d'abril de Setmana Santa s'activa de nou un grup d'informadors ambientals a les principals carreteres d'accés als pobles i espais naturals del Collsacabra per acompanyar els visitants que durant aquests dies visiten i gaudeixen de les singularitats del Collsacabra i el Cabrerès.

 • Cartell Taules temàtiques i informe del qüestionari "Collsacabra visió de Futur" 13 d'abril de 2022

  Els ajuntaments de l'Esquirol, Tavertet i Rupit i Pruit convoquem 4 taules temàtiques de treball per debatre i definir conjuntament accions concretes per avançar cap als escenaris desitjats pel futur del Collsacabra.

  Un cop tancat el qüestionari sobre el procés participatiu “Collsacabra de Futur”, en el que hi varen participar 300 persones, enfilem una nova fase que es concretarà en les taules temàtiques de treball.

 • Foto des del Campanar de la Pietat Vic i Rupit i Pruit acorden promocionar conjuntament l’artesania local per atraure turisme de qualitat 9 de març de 2022

  L’acció és fruit del conveni signat el passat mes de setembre entre dos dels principals punts d'atracció turística de la comarca

 • CollsacabraFutur Últims dies per contestar el qüestionari "Collsacabra visió de futur" 3 de març de 2022

  Després de 7 setmanes de respostes, el qüestionari sobre el procés participatiu "Collsacabra visió de futur" es tancarà el proper dilluns 7 de març per poder començar a treballar en l'organització de les taules de treball.

 • Collsacabra, visió de futur 19 de gener de 2022

  El passat dissabte 23 d'octubre de 2021 es va fer, a Cantonigròs, la presentació del procés participatiu "Collsacabra, visió de futur". En aquesta presentació es varen marcar les línies mestres que regiran el procés i també quines seran les diferents fases del mateix. Una de les primeres fases marcades era realitzar una enquesta ciutadana per conèixer la percepció dels veïns en relació amb les diferents problemàtiques i oportunitats que afecten el Collsacabra.

  Per participar-hi podeu respondre el qüestionari que trobareu a l'enllaç al final d'aquesta pàgina.. 

 • Can Saltiri Finalitzen les obres de consolidació de Can Saltiri 13 de gener de 2022

  Recentment ha finalitzat la primera fase de les obres de consolidació de l’edifici de Can Saltiri, situat al carrer del Fossar número 27. Les obres han consistit en consolidar els murs i fer la teulada nova. Aquesta actuació era prioritària ja que perillava la integritat de l’edifici.

  L’actuació ha estat possible gràcies a una línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona, juntament amb l’aportació de l’Ajuntament.

 • Cancel·lat Cancel·lat el Pessebre Vivent Vila de Rupit 28 de desembre de 2021

  Es comunica que, degut a l’afectació per covid de gran part dels membres de l’organització del pessebre i a l’empitjorament global de la pandèmia, queda cancel·lat el pessebre vivent d’enguany.

  Esperem poder recuperar-lo el Nadal que ve.

 • Gravació Rupit i Pruit acull la gravació del vídeo de Nadal del programa FAQS de TV3 21 de desembre de 2021

  Els dies 13 i 14 desembre Rupit i Pruit va acollir la gravació del vídeo de Nadal del programa FAQS de TV3, que dona el tret de sortida d’aquestes festes.

 • Estrenem el nou web de l'Ajuntament 20 de desembre de 2021

  L'Ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

 • Rupit i Pruit recapta més de 500 € per a la Marató de TV3 16 de desembre de 2021

  El passat 18 de desembre a la tarda, Rupit i Pruit va participar de nou a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental. Per contribuir a la causa, es va organitzar una sessió divulgativa a càrrec de voluntaris de la Marató TV3 sobre la salut mental; seguidament es va fer la xocolatada solidària, i la tarda va acabar amb la vivència de tres testimonis reals sobre el fet de conviure amb un trastorn mental.

 • 34a edició del Pessebre vivent Vila de Rupit 10 de desembre de 2021

  El 7 i 8 de gener Rupit i Pruit acollirà una nova edició del tradicional Pessebre Vivent.

 • El patrimoni cultural i natural de Rupit i Pruit accessible per a nous col·lectius 23 de novembre de 2021

  L'Ajuntament estrena noves guies amb informació turística per visitar el poble adaptades en format de Lectura Fàcil i pictogrames.

 • Rupit i Pruit present a l'Smart City Expo World Congress 17 de novembre de 2021

  Del 16 al 18 de novembre, més de 400 expositors i 300 ponents d'arreu del món es reuneixen a Barcelona a l'Smart City Expo World Congress.

  L'Ajuntament de Rupit i Pruit ha estat convidat a l'estand de la Diputació de Barcelona de l'Smart City Expo World Congress, la fira més important del món del sector, per mostrar algunes de les principals innovacions tecnològiques posades en pràctica al municipi.

 • Arrenca amb èxit el procés participatiu “Collsacabra, visió de futur” 12 de novembre de 2021

  Representants dels tres ajuntaments del Collsacabra i més de 40 participants es van reunir a Cantonigròs per avançar cap a un futur compartit a través d'un procés participatiu per assolir accions consensuades a tots els nivells.

 • Nova campanya de promoció dels restaurants del territori amb descomptes directes per als clients 8 de novembre de 2021

  La campanya comença el 4 de novembre, i hi participen restaurants de Manlleu, de Roda de Ter i dels municipis del Cabrerès i el Voltreganès

 • Entrega dels premis del Concurs de Fotografia Internacional del Collsacabra 2021 27 d'octubre de 2021

  El passat 23 d'octubre es va fer públic el veredicte del jurat de la 5a edició del Concurs Fotogràfic Internacional del Collsacabra.

  Enguany s'han premiat 11 fotografies d'entre les 30 finalistes. El jurat, format pels fotògrafs Xavier Vilaregut, Àngels Ortega i Xavier Valls, van haver de seleccionar les fotografies finalistes i premiades d'entre les 381 fotografies presentades.

 • Presentació del procés participatiu 21 d'octubre de 2021

  El proper dissabte 23 d'octubre es portarà a terme a Cantonigròs la presentació del procés participatiu: Collsacabra, visió de futur.

  Aquest procés ve impulsat pels Ajuntaments de Tavertet, Rupit i Pruit i l'Esquirol, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

  Amb aquest procés, el Collsacabra vol iniciar un procés de reflexió per definir quines han de ser les línies a seguir de cara al nostre futur. Estem en un moment de canvis i creiem que la gent del territori és qui ha de definir com ha de ser el Collsacabra del futur.

 • L’Escola l’Agullola estrena aquest curs 2021-2022 la nova aula de P1 i P2 15 d'octubre de 2021

  Una de les principals novetats que presenta aquest nou curs escolar 2021-2022 a Rupit i Pruit és la posada en funcionament des del passat 13 de setembre d'una aula per infants de P1 i P2 a l'Escola l'Agullola.

Darrera actualització: 20.01.2022 | 13:58
Darrera actualització: 20.01.2022 | 13:58