Turisme accessible

La Mirada Tàctil

Rupit i Pruit és una vila per a tothom que compta amb La Mirada Tàctil, una experiència en el camí de l'accessibilitat, amb noves claus de lectura interpretativa dels diferents punts d'interès per apropar la cultura a tots els visitants.

L'Itinerari cultural del municipi, amb 17 plànols d'informació del diferents punts d'interès, està adaptat pels col·lectius de sords, signants i oralistes. Els plafons estan equipats amb codis QR, a través dels quals l'usuari es pot descarregar un vídeo amb informació del punt d'interès que està visitant amb l'acompanyament d'un intèrpret de la llengua de signes.

Es poden consultar els vídeos clicant a l'enllaç següent: https://www.youtube.com/playlist?list=PLRox57axYYj1wRNTIaKZdx1SsyDmh_er4

L'Itinerari cultural del municipi també està adaptat als visitants amb dificultats visuals, els quals poden recollir un catàleg imprès en braille (disponible en català, castellà, anglès i francès) a l'Oficina de Turisme de Rupit i Pruit.

Sens dubte és un experiència sensorial única!

La Mirada Tàctil és una iniciativa de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i en aquesta ocasió ha estat desenvolupada conjuntament amb l'Ajuntament de Rupit i Pruit.

Per a més informació

Oficina de Turisme de Rupit i Pruit
Camí Sant Joan de Fàbregues, 1
Tel. 610 24 24 42 / 938 522 003
turisme@rupitpruit.cat