Hemeroteca

   SESSIÓ DE MANUAL THINKING A RUPIT I PRUIT 18 de febrer de 2017
  El proper dissabte 18 de febrer tindrà lloc una sessió de MANUAL THINKING  a l'Espai Joan Font de Rupit a les 17:00h. Es tracta d'un taller, obert a tothom que li agradi participar a les activitats que s'organtizen al municipi, per motivar, reflexionar, organitzar, inspirar i planificar conjuntament els diferents esdeveniments que tenen lloc durant l'any al poble.
   NETEJA I DESBROSSAMENT DE LA ZONA DEL CASTELL DE RUPIT 24 de febrer de 2017
  El passat 20 de febrer es va iniciar la neteja i el desbrossament de la zona que envolta el castell de Rupit. L'acció l'està duent a terme la Federació d'ADF d'Osona amb mesures de seguretat especials ja que es tracta d'una zona de difícil accés i rodejada de precipicis. Aquestes tasques no es duien a terme des de 1970.
   LA CADENA DE SUPERMECATS CONSUM ESCULL RUPIT I PRUIT PER PRESENTAR EL SEU CLUB DE VIATGERS A CATALUNYA 18 de març de 2017
  El passat dissabte 18 de març Rupit i Pruit va acollir una cinquantena de persones en motiu de la presentació del club de viatgers, Viure&Viatjar, de la cadena de supermercats valenciana Consum.
   L'ESPAI ACTIVA'T DE RUPIT I PRUIT ORGANITZA UNA SORTIDA AL MUSEU DE LA TORNERIA 27 de març de 2017
  L'Espai activa't de Rupit i Pruit segueix amb la seva agenda d'activitats. La propera serà el 5 d'abril al Museu de la Torneria de Torelló.
   PUBLICAT L'INFORMATIU NUM. 37 DE L'AJUNTAMENT DE RUPIT I PRUIT 21 d'abril de 2017
  Aquesta setmana s''ha publicat l'Informatiu num. 37 de l'Ajuntament de Rupit i Pruit. El document, que recull l'activitat municipal del 2016, ja està disponible a les oficines de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 10 a 14h i els dijous de 16 a 19h) i a l'Oficina de Turisme ( els dissabtes de 10 a 17h i els diumenges de 10 a 15h). També el trobareu adjunt per consultar-lo en format digital.
   TRAIL RUPIT, LA CURSA DE MUNTANYA DE RUPIT I PRUIT 21 d'abril de 2017
  Rupit i Pruit ja te la seva cursa de muntanya: la Trail Rupit, organitzada per l'Associació esportiva Smàrfan i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rupit i Pruit. La seva primera edició tindrà lloc el proper diumenge 14 de maig i transcorrerà per un dels paratges més bonics de Catalunya: el Collsacabra, zona privilegiada pels seus cingles, rieres, boscos frondosos i pobles de postal.
   ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA TRAIL RUPIT 14 de maig de 2017
  El passat diumenge 14 de maig va tenir lloc la 1a edició de la Trail Rupit, cursa de muntanya que va transcorre pels voltants de Rupit i Pruit, en ple cor del Collsacabra, 
   L'AJUNTAMENT DE RUPIT I PRUIT REP LA VISITA DE LA SENADORA MIRELLA CORTÉS 25 de maig de 2017
  Ahir dijous 25 de maig, a la tarda, l'Ajuntament de Rupit i Pruit va rebre la visita de la senadora d'ERC, Mirella Cortés. La senadora es va reunir amb l'Alcalde, Albert Marcé Pujol, i tot l'Equip de Govern el qual va exposar algunes de les principals problemàtiques del municipi com la construcció de la depuradora del poble o la subititució de les canonades d'aigua de la xarxa municipal. De la mà de la senadora Rupit i Pruit presentarà aquestes esmenes en els pressupostos de l'Estat.
   L'AJUNTAMENT DE RUPIT I PRUIT OBTÉ EL DISTINTIU DE LA FUE (Finestreta Única Empresarial) 6 de juny de 2017
  Recentment la Generalitat de Catalunya ha atorgat el distintiu de la FUE (Finestreta Única Empresarial) a l'Ajuntament de Rupit i Pruit per haver adoptat les mesures necessàries peqruè els procediments per a l'accés i l'exercici de l'activitat econòmica es puguin iniciar i finalitzar per canals habilitats per la Finestreta Única Empresarial. 
   ENTRA EN FUNCIONAMENT EL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA I ELECTRICITAT DE L'ÀREA D'AUTOCARAVANES DE RUPIT I PRUIT 7 de juny de 2017
  Des d'avui els usuaris de l'àrea d'autocaravanes de Rupit i Pruit podran disposar de subministrament d'electricitat i aigua. El cost del subministrament elèctric és de  1€ / hora d'electricitat i el cost del subministrament d'aigua és de 1€ / 50 litres. 
   OBRIM LA PISCINA 16 de juny de 2017
  Degut a la forta calor que està fent aquests dies el proper dissabte 17 de juny obrim les piscines municipals, començant així la temporada d'estiu 2017.
   CLAUSURA ABOCADOR IL.LEGAL DE PNEUMÀTICS 17 de juny de 2017
  L'Ajuntament de Rupit i Pruit  ha procedit a la clausura dels dos punts d'abocament de pneumàtics  que hi havia  al municipi, i que han estat objecte de denúncia per part dels Agents Rurals. En aquest procediment també hi està al corrent el Síndic de Greuges.
   NETEJA DE LA FOSSA SÈPTICA 17 de juny de 2017
  L'Ajuntament de Rupit i Pruit ha contractat l'empresa  NEIDA SL, i ha procedit a la neteja i buidatge de la fossa sèptica del municipi. S'està executant aquesta setmana i són uns treballs molt complicats per dos motius; el primer és degut a que aquesta fossa sèptica feia molt temps que no s'havia buidat,  i, en segon lloc, el problema  del seu accés, ja que el seu camí, a través de la pista de Sant Joan de Fàbregues, té una pendent molt pronunciada i únicament s'hi pot accedir amb tractor.
   ACTIVITATS D'ESTIU 2017 A RUPIT I PRUIT 23 de juny de 2017
  Ja hi ha disponible el catàleg d'activitats previstes per aquest estiu 2017 a Rupit i Pruit: campionats, concerts, animació infantil, cinema, sopars, misses, xocolatades i un munt més d'activitats per a tots els públics i per gaudir de l'estiu. 
  TRASLLAT DEL REPETIDOR DE TELEVISIÓ A LA FONT DE LA VENA 23 de juny de 2017
  Aquest mes s'han portat a terme els treballs de canvi d'ubicació dels repetidors i amplificadors de televisió. La nova ubicació és a l'antena de telecomunicacions situada a la Font de la Vena.
   DESCOBREIX RUPIT EN FAMÍLIA, EL NOU FULLETÓ PER CONÈIXER TOTS ELS RACONS DEL POBLE AMB NENS 4 d'agost de 2017
  Aquesta setmana l'Oficina de Turisme de Rupit i Pruit estrena nou fulletó: Descobreix Rupit en família. Es tracta d'un fulletó pensat perquè les famílies amb nens pugin recórrer tots els punts d'interès del poble de forma divertida tot buscant curiositats.
   TOT A PUNT PER LA FESTA MAJOR DE RUPIT I PRUIT 2017 28 de setembre de 2017
  Ja hi ha disponible el programa de la Festa Major de Rupit i Pruit d'enguany, que començarà el proper dijous 28 de setembre i s'allargarà fins el dimarts 3 d'octubre amb activitats diverses on podran gaudir des dels més menuts fins els més grans.
  L'AJUNTAMENT ES SUMA A L'ATURADA GENERAL 2 d'octubre de 2017
  Com a rebuig i condemna a la violència que es va viure ahir en el decurs de la jornada electoral, l'Ajuntament de Rupit i Pruit es suma a l'aturada general convocada per demà dimarts dia 3 d'octubre.
   AVÍS IMPORTANT TALL CARRETERA ACCÉS A RUPIT I PRUIT 6 d'octubre de 2017
  Us informem que el proper diumenge 8 d'octubre la carretera d'accés a Rupit i Pruit, la C-153, en el seu pas per Roda de Ter romandrà tallada de les 10 a les 11:30 del matí. Aconsellem accedir a Rupit des de Manlleu durant aquest tram horari en què es veurà afectada la circulació del trànsit.
   INAUGURACIÓ DE LA MIRADA TÀCTIL A RUPIT I PRUIT 8 d'octubre de 2017
  Aquest diumenge 8 d'octubre ha tingut lloc la inauguració del projecte d'accessibilitat “La Mirada Tàctil”, un projecte sota el qual s'han adaptat els 17 plànols d'informació  turística del municipi pels col·lectius de sords, signants i oralistes. Els plafons, que  senyalitzen els principals elements d'interès turístic, s'han equipat amb uns codis QR, a través dels quals l'usuari es pot descarregar un vídeo amb informació del punt d'interès que està visitant amb l'acompanyament d'un intèrpret de la llengua de signes.
Darrera actualització: 15.12.2021 | 11:27

Opcions

Darrera actualització: 15.12.2021 | 11:27