Salutació de l'Alcalde

Benvolguts/des vilatans/es,

Benvinguts al  web municipal de Rupit i Pruit. Un portal virtual que, per una banda, ha de servir d'ajuda a la gent del nostre poble i, per l'altra, a tots aquells que volen conèixer i visitar Rupit i Pruit.

En ple segle XXI, no podem deixar escapar la possibilitat d'estar més a prop teu que mai a través de les noves tecnologies i els nous canals de comunicació. Per això, Rupit i Pruit virtual neix amb la idea d'ajudar-te, de fer-te la vida més fàcil, però, a la vegada, també ha de servir per a totes aquelles persones que volen visitar el nostre petit i bonic poble i tenen ganes de saber-ne moltes més coses.

Esperem que us sigui una eina útil i completa. Aquí, hi podeu fer tots els suggeriments que cregueu oportuns i, si és el cas, assenyalar-nos qualsevol mancança. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d'aquesta adreça electrònica: rupit@rupitpruit.cat 

A més, us convidem a seguir la pàgina de Facebook de Rupit i Pruit ,el nostre Twitter i el compte d'Instagram de promció turística @turisme_rupitipruit  on podeu seguir tot el que es fa al municipi i informacions d'interès.

Rebeu una salutació ben cordial,

Albert Marcé Pujol
Alcalde de Rupit i Pruit

Darrera actualització: 25.10.2023 | 11:12
Darrera actualització: 25.10.2023 | 11:12