Rupit i Pruit present a l'Smart City Expo World Congress

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 00:00

Del 16 al 18 de novembre, més de 400 expositors i 300 ponents d'arreu del món es reuneixen a Barcelona a l'Smart City Expo World Congress.

L'Ajuntament de Rupit i Pruit ha estat convidat a l'estand de la Diputació de Barcelona de l'Smart City Expo World Congress, la fira més important del món del sector, per mostrar algunes de les principals innovacions tecnològiques posades en pràctica al municipi.

Ahir, 16 de novembre, es va mostrar el Farmbot (un hort robot que funciona de forma autònoma), una caixa de climes per investigar els cultius del futur amb l'efecte de la crisi climàtica i un panell d'abelles intel·ligent per saber en tot moment l'estat de les abelles i el procés d'elaboració de la mel.

Albert Marcé, alcalde de Rupit i Pruit, va explicar la importància de la tecnologia per millorar el futur dels habitants del poble i va posar en funcionament des de Barcelona l'hort situat al Farmlab de Rupit.

L'acte va comptar amb la presència del diputat d'Innovació i Cohesió Territorial, Josep Arimany, i també amb la visita de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, que va quedar meravellada per la feina feta a Rupit i Pruit.

El Farmlab és un centre d'innovació tecnològica de la Fundació Itinerarium que té la col·laboració de l'Ajuntament de Rupit i Pruit i la Diputació de Barcelona.

Més informació a:

Darrera actualització: 18.11.2021 | 08:59