Rupit i Pruit participarà a la 3a. edició de la Mobile Week Catalunya entre el 21 i el 27 de juny

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 00:00

Avui la Mobile World Capital Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya han presentat al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona el contingut de la Mobile Week Catalunya 2021, que en aquest tercer any d'existència, arriba a 18 territoris catalans, entre els quals hi ha Rupit i Pruit que ha estat representat per Lourdes Marsal, regidora de Turisme i Benestar Social d'aquest consistori.  Una setmana dedicada a apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital.

La presentació ha comptat amb la intervenció del conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, i també de Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona

D'altar banda, els representants dels territoris han estat els protagonistes de la presentació d'avui, destacant cadascun d'ells les activitats, en forma de tallers, conferències i taules rodones, que tindran lloc als seus territoris durant aquest estiu. En total, 5 municipis de la demarcació de Barcelona (Badalona, Mataró, Terrassa, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú); 5 de la Catalunya Central (Vic, Manresa, Igualada, Centelles i Rupit i Pruit); 4 de la demarcació de Girona (Girona, Figueres, Llagostera i Riudellots de la Selva); 2 de Lleida (Lleida i Mollerussa); 1 de l'Alt Pirineu (La Seu d'Urgell) i la comarca de les Terres de l'Ebre (Ribera d'Ebre) formaran part de l'edició 2021 de Mobile Week Catalunya.

Calendari d'activitats per tots els públics

En aquesta edició de la Mobile Week Catalunya hi ha tres temàtiques principals molts enfocades a cobrir les necessitats i inquietuds de la ciutadania: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. El Family Day és una altra de les novetats d'aquest any, una aposta per aprendre sobre tecnologia en família a través de l'entreteniment. Es tracta d'una jornada amb una programació especial per a què nens i nenes i les seves famílies puguin formar-se d'una forma dinàmica i divertida.

Darrera actualització: 24.08.2021 | 10:41

Imatges