Quin futur volem per Rupit i Pruit? Creació de la Taula de desenvolupament socioeconòmic de Rupit i Pruit

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 00:00

El proper dijous 1 de juliol a les 18:30h tindrà lloc a l'Espai Joan Font la creació de la Taula de desenvolupament econòmic de Rupit i Pruit, l'inici d'un procés on es convida a la població del municipi a ser partícips del futur que es vol per Rupit i Pruit. 

Rupit i Pruit s'està plantejant en aquest moment quin ha de ser el seu futur, un futur que ha de comptar amb tots els agents que actuen al territori i en el qual els diferents actors han de conviure i aprofitar les sinèrgies que provoquen cada un. Fa molt temps que des de la ciutadania es reclama un procés de reflexió per definir quin és el Rupit i Pruit que volem deixar pels nostres fills. S'ha pogut comprovar, sobretot durant aquest últim any, que un model de desenvolupament econòmic basat tan sols en un sector no té futur. Així mateix,  fomentar un tipus de turisme basat en la quantitat fa difícil la convivència entre visitants i veïns.

Per tot això se'ns planteja l'opció de crear una taula de desenvolupament socioeconòmic en el que hi hagi representants de tots els sectors i que cada col·lectiu hi tingui veu.

L'objectiu d'aquesta taula serà la d'aprofitar els recursos potencials del territori, per estimular el creixement econòmic local i millorar, així, la qualitat de vida dels ciutadans.

Aquest desenvolupament haurà d'anar d'acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i és per això que es crearà aquesta taula de desenvolupament econòmic, a on hi haurà representació de tots els actors i sectors que actuen dins del municipi.

Darrera actualització: 28.07.2021 | 13:18