Nova campanya de promoció dels restaurants del territori amb descomptes directes per als clients

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 00:00

La campanya comença el 4 de novembre, i hi participen restaurants de Manlleu, de Roda de Ter i dels municipis del Cabrerès i el Voltreganès

El dijous dia 4 de novembre es va portar a terme a l'Esquirol la presentació de la campanya “Passi per Caixa”. En aquesta edició la campanya es centra en el sector de la restauració. La presentació va anar a càrrec de l'alcalde de l'Esquirol, Àlex Montanyà, del regidor de promoció econòmica i ciutat de l'Ajuntament de Manlleu Sr. Eudald Sellarés, de l'alcaldesa de Masies de Voltregà Verònica Ruiz i de l'alcalde de Tavertet Albert Prado.

La restauració ha estat un dels sectors més castigats per la pandèmia que estem vivint i és per aquest motiu que les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Manlleu, Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter, L'Esquirol, Rupit i Pruit, Tavertet i Masies de Voltregà han dissenyat una campanya per posar en valor la cuina dels restaurants d'aquests territoris. La campanya es treballa conjuntament amb les associacions de comerciants dels diferents municipis i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona en el marc del programa de cooperació comercial entre diversos ens locals.

Un dels objectius de la campanya és que les persones descobreixin i/o redescobreixin el territori on viuen o un territori proper i aprofitin per gaudir d'una experiència gastronòmica que pot ser tan diversa com l'àmplia oferta existent a la zona.

L'acció, que s'emmarca dins de la campanya PASSI PER CAIXA de suport al comerç i a la restauració, es basa en aplicar un descompte directe de 10 euros a cada grup de persones que faci un àpat a un restaurant del territori i es gasti més de 40 euros. Si una persona es desplaça per les quatre zones, podrà gaudir del descompte quatre vegades, una per territori. És a dir, cada inscrit a la promoció podrà aconseguir 40 € de descompte directe, sempre vinculat a la fi d'existències de les bonificacions.

Per participar-hi caldrà registrar-se, una única vegada, a www.passipercaixa.cat i es rebrà al mòbil un codi QR que caldrà mostrar a cada un dels restaurants en el moment de fer el pagament. Immediatament, l'establiment aplicarà el descompte de 10 euros al tiquet i, per tant, el client rebrà de forma directa la recompensa a la participació a la campanya.

Un dels aspectes positius de la pandèmia ha sigut el descobriment dels recursos patrimonials naturals i culturals més propers per part de moltes persones i amb aquesta campanya es pretén consolidar aquesta tendència i permetre el descobriment i/o redescobriment dels establiments de restauració de la zona.

A la campanya hi participen 21 restaurants (5 de Manlleu, 3 de Roda de Ter, 5 de Sant Hipòlit de Voltregà, 4 de les Masies de Voltregà i 4 del Cabrerès) i estarà en funcionament mentre hi hagin vals de descompte disponibles. Els participants rebran informació periòdica de l'estat de la campanya i, per tant, podran saber amb antelació a la reserva de l'àpat si queden vals de descompte.

Trobareu tota la informació de la campanya a https://passipercaixa.cat/

Darrera actualització: 11.11.2021 | 11:25