La gent gran de Rupit i Pruit enregistra un documental sobre la transformació del municipi a través de la seva memòria

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 00:00

El documental, que es va presentar durant els actes de la Festa Major del 2021, es tornarà a emetre en l'acte de cloenda de la Setmana de la Primavera, el proper dijous 26 de maig a la tarda a l'Espai Joan Font de Rupit.

Les persones grans de Rupit i Pruit han enregistrat un documental que explica la transformació de diversos espais emblemàtics del municipi, com ara el pont penjat, a través de les seves vivències. A l'audiovisual, que porta per títol 'Memòria Viva', també s'hi representen els canvis de costums i tradicions que ha comportat el pas del temps i l'arribada del turisme, així com també s'hi reflexa un recull històric dels diferents metges i llevadores que han passat per Rupit, un poble que tenia fama de ser la segona residència de molts doctors, dècades enrere.

Amb motiu de la Setmana de la Primavera, una setmana plena d'activitats impulsades per la gent gran i adreçades a tot el municipi, que se celebra enguany del 23 al 26 de maig, l'Ajuntament tornarà a emetre el reportatge documental en l'acte de cloenda, que serà el dijous 26 de maig a les 17:30 h a l'Espai Joan Font.

L'audiovisual, impulsat per l'Ajuntament de Rupit i Pruit conjuntament amb el Consorci d'Osona de Serveis Socials, està liderat pel projecte d'envelliment actiu dels Espais Activa't i va sorgir de la necessitat de dinamitzar les persones grans durant l'època de la pandèmia, en què es van limitar les trobades socials i l'activitat general del municipi.

Per veure el tràiler clica aquí: Tràiler memòria viva Rupit i Pruit

Darrera actualització: 19.05.2022 | 13:17