Inici del mapa de patrimoni cultural de Rupit i Pruit

Dilluns, 23 de novembre de 2020 a les 00:00

El 12 de novembre es va iniciar el Mapa de Patrimoni Cultural de Rupit i Pruit, fruit del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

El  Mapa del Patrimoni Cultural local  té per objecte la recollida exhaustiva de dades sobre el patrimoni cultural i natural del municipi i la seva valoració, permetent així que l'Ajuntament estableixi mesures per garantir la seva protecció i conservació, així com planificar la seva rendibilització social.

Facilita a les corporacions municipals una eina de coneixement de la globalitat del patrimoni que es troba en el seu terme municipal, per tal d'unificar la informació i garantir el seu accés públic; la gestió i conservació del conjunt del patrimoni local; la seva difusió als ciutadans; la presa de decisions en el planejament urbanístic; l'establiment de diferents modalitats de rutes didàctiques i turístiques; la planificació de la senyalització; etc.

Un cop finalitzada l'actuació, que té una durada prevista de vuit mesos, la informació pública dels elements del Mapa del Patrimoni es podrà consultar en línia a través de la web de Diputació de Barcelona – Mapes de Patrimoni Cultural.

Darrera actualització: 25.08.2021 | 14:23