El proper 4 de març s’iniciaran les obres de substitució de la canonada de subministrament d’aigua en baixa des del carrer Manyà, plaça Bisbe Font, carrer Església, carrer Fossar, plaça dels Cavallers i carrer Coll de Castell

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 00:00

El proper 4 de març s’iniciaran les obres de substitució de la canonada de subministrament d’aigua en baixa des del carrer Manyà, plaça Bisbe Font, carrer Església, carrer Fossar, plaça dels Cavallers i carrer Coll de Castell.

Durant les obres és possible que s’interrompi el subministrament d’aigua en el moment que s’hagin de realitzar les connexions als habitatges i alhora també afectarà la mobilitat dels vehicles pel centre històric amb tancaments puntuals.

Es sol·licita a tots els veïns/es i usuaris comprensió mentre durin les obres i us demanem disculpes per les molèsties que us puguin ocasionar.

El servei de subministrament d’aigua potable del municipi de Rupit i Pruit, es un servei que presta directament l’Ajuntament de Rupit i Pruit, amb mitjans propis i es totalment municipal.

El projecte de millora i renovació preveu dur a terme part de les actuacions  previstes en el Pla Director de la xarxa de subministrament d’aigua de Rupit i Pruit, de l’any 2013, on es preveu la substitució de les canonades de fibrociment existents del centre històric de Rupit i alhora evitar pèrdues d’aigua.

La necessitat de dur a terme aquestes actuacions ve determinada per l’estat en què es troba la xarxa municipal de subministrament d’aigua potable del municipi.

En els darrers anys l’Ajuntament ha realitzat i executat importants millores en la xarxa i el conjunt del sistema de subministrament primerament i com actuació prioritària es varen substituir totes les canonades de plom existents en la xarxa municipal; s’han substituït i renovat el 90% de les canonades que subministren als habitatges del nucli de Pruit i  a les masies disseminades del municipi; i s’han fet inversions en un sistema de telecontrol dels dipòsits d’aigua per tal de portar un control més acurat de tota la xarxa.

Darrera actualització: 27.02.2024 | 15:42