Collsacabra, visió de futur

Dimecres, 19 de gener de 2022 a les 00:00

El passat dissabte 23 d'octubre de 2021 es va fer, a Cantonigròs, la presentació del procés participatiu "Collsacabra, visió de futur". En aquesta presentació es varen marcar les línies mestres que regiran el procés i també quines seran les diferents fases del mateix. Una de les primeres fases marcades era realitzar una enquesta ciutadana per conèixer la percepció dels veïns en relació amb les diferents problemàtiques i oportunitats que afecten el Collsacabra.

Per participar-hi podeu respondre el qüestionari que trobareu a l'enllaç al final d'aquesta pàgina.. 

Aquest procés participatiu, neix del consens dels tres ajuntaments del Collsacabra (Tavertet Rupit i Pruit i l'Esquirol) i té el suport de la Diputació de Barcelona. Des dels tres ajuntaments es creu que ha arribat l'hora d'afrontar i plantejar nous reptes. El Collsacabra té moltes possibilitats i és l'hora d'actuar per fer del nostre territori un lloc on s'hi pugui viure, treballar, gaudir, relacionar-se, etc. d'una manera sostenible i d'acord al medi que ens envolta.

A partir d'aquest qüestionari es constituiran unes taules de treball que es portaran a terme per tot el territori i que acabaran de definir quina ha de ser l'estratègia de desenvolupament territorial de cara al futur.

Us animen des d'aquí a participar en el qüestionari, així com també en les diferents taules de treball que seran anunciades a mesura que es vagin constituint.

Podeu accedir al qüestionari clicant aquí

Darrera actualització: 21.01.2022 | 12:49