Arriba una nova edició del CollsacabraViu

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 00:00

En marxa una nova edició del CollsacabraViu, un ventall d'activitats que es portaran a terme durant tot l'octubre als pobles del Collsacabra. Una iniciativa mancomunada entre els Ajuntaments de l'Esquirol, Rupit i Pruit i Tavertet; on la música, la gastronomia, la cultura, la natura i l'esport en són els principals eixos temàtics.

Com és habitual, el CollsacabraViu posarà el punt d'atenció cada cap de setmana en un dels pobles. Rupit i Pruit en serà el protagonista els dies 8, 9, 10 i 17 d'octubre. Us n'adjuntem la programació.

El  CollsacabraViu segueix l'estela de la tan nostra Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra que es va iniciar l'any 2002, gràcies a l'esforç dels veïns i entitats del territori, i que es traslladà a Vic l'any 2013. Desapareix el format de fira itinerant, però no els objectius d'impulsar i donar a conèixer els ambients singulars del territori.

Les activitats, xerrades i encontres estan orientats a gaudir de l'entorn, a posar en valor el nostre paisatge, la nostra gent, el nostre patrimoni i la nostra història.

Més informació al web de CollsacabraViu

Adjunt se'n pot consultar la programació d'activitats.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 10:44