ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA TRAIL RUPIT

Diumenge, 14 de maig de 2017 a les 00:00

El passat diumenge 14 de maig va tenir lloc la 1a edició de la Trail Rupit, cursa de muntanya que va transcorre pels voltants de Rupit i Pruit, en ple cor del Collsacabra,

La Trail Rupit, organitzada per l'Associació Esprotiva Smàrfan i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rupit i Pruit, va comptar amb més de 200 participants i tres recorreguts diferents: Long Trail (30 km i més de 1.300 metres de desnivell acumulat), Trail (20 km i més de 1.000 metres de desnivell acumulat) i la Sprint Trail (12 km i més de 700 metres de desnivell acumulat).

El corredor Marc Aguilar es va proclamar campió de la Long Trail de la categoria masculina amb un temps de 3h 21' 24''. La segona posició va ser per Ramon Carbonell  a gairebé 3 minuts del guanyador i Andreu Cortés va ocupar la tercera posició amb més de 5 minuts de diferència. En la categoria femenina la guanyadora va ser  Karin Sloove amb un temps de 4h 2' 47'', seguida de Lídia Escamilla i Jordina Peña.

En la cursa de 20 km, la Trail, Marc Serra va ser el guanyador de la categoria masculina amb 1h 56' i 1'' i el va seguir Eduard Pascal i Martí Gorchs. En la categoria femenina el primer premi va ser per Lali Masriera que va fer un temps de 2h 15' 9'', la segona posició va ser per Aitana Fernández i la tercera per Gemma Tuneu.

En la cursa de 12 km, la Sprint Trail, el guanyador masculí va ser Pep Serra amb un temps de 1h 2' 13'', seguit de Hicham Baghour i Aniol Vilaregut. En la categoria femenina, la guanyadora Eva Capa amb unb temps de 1h 24' 52'' es va imposar per davant de Judit Marcé i Neus Guinovart.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 13:15