ENTRA EN FUNCIONAMENT EL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA I ELECTRICITAT DE L'ÀREA D'AUTOCARAVANES DE RUPIT I PRUIT

Dimecres, 7 de juny de 2017 a les 00:00

Des d'avui els usuaris de l'àrea d'autocaravanes de Rupit i Pruit podran disposar de subministrament d'electricitat i aigua. El cost del subministrament elèctric és de  1€ / hora d'electricitat i el cost del subministrament d'aigua és de 1€ / 50 litres. 

L'àrea per a autocaravanes, situada dins l'aparcament municipal, disposa de diferents serveis: zona de pícnic, lavabos públics, desguàs d'aigües negres i des d'avui també els subministraments d'aigua i llum. 

Aquesta actuació forma part del projecte "Osona, territori Camper" a través del qual s'estan adequant 12 àrees d'autocaravanes a diferents punts del territori on els usuaris poden aparcar en llocs segurs, prop dels centres dels municipis i envoltats de naturalesa. 

L'actuació està finançada parcialment pel Consell Comarcal d'Osona a través d'una subvenció de la Direcció General de Turisme. El cost previst  per adequar l'àrea d'autocaravanes de Rupit i Pruit és de 5.110,29€, dels quals l'Ajuntament n'assumeix 4.086,03€ al no cobrir el 100% dels costos la subvenció obtinguda.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 13:07