L'ajuntament estrena dues bicicletes elèctriques

Dilluns 16/11/2020

Recentment l'Ajuntament ha incorporat dues bicicletes elèctriques, destinades a càrrecs electes i personal municipal, amb l'objectiu de fomentar la mobilitat sostenible i segura en els seus desplaçaments laborals i alhora reduir l'accés amb vehicles motoritzats al centre històric.

Aquesta actuació es suma a l'aposta del consistori per un desenvolupament sostenible del municipi, alineant esforços així amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts a nivell mundial.

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (objectius universals, integradors i ambiciosos) són els que guien la implementació de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible, aprovada el 25 de setembre del 2015.

Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l'educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l'energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

Els ODS són el resultat d'un procés de negociació que es va dur a terme després de la Cimera de Rio+20 (2012), partint de l'experiència adquirida amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Imatges i vídeos

Bicicleta elèctrica
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18/11/2020 10:34