Turisme Accessible

LA MIRADA TÀCTIL

 

Rupit i Pruit es una vila per a tothom que compta amb La Mirada Tàctil, una experiència en el camí de l'accessibilitat, amb noves claus de lectura interpretativa dels diferents punts d'interès per apropar la cultura a tots els visitants.

L'Itinerari cultural del municipi, amb 17 plànols d'informació  del diferents punts d'interès, està adaptat pels col·lectius de sords, signants i oralistes. Els plafons estan equipats amb codis QR, a través dels quals l'usuari es pot descarregar un vídeo amb informació del punt d'interès que està visitant amb l'acompanyament d'un intèrpret de la llengua de signes.

Es poden consultar els vídeos clicant el següent enllaç: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLRox57axYYj1wRNTIaKZdx1SsyDmh_er4

L'Itinerari cultural del municipi també està adaptat als visitants amb dificultats visuals, els quals poden recollir un catàleg imprès en braile (disponible en català, castellà, anglès i francès) a l'Oficina de Turisme de Rupit i Pruit.

Sens dubte es un experiència sensorial única!

La Mirada Tàctil es una iniciativa de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona) i en aquesta ocasió ha estat desenvolupada conjuntament amb l'Ajuntament de Rupit i Pruit.

Mirada tàctil

Per a més informació: 
 

Oficina de Turisme de Rupit i Pruit

Camí Sant Joan de Fàbregues, 1

T. 93 852 29 22 / 93 852 20 03
turisme@rupitpruit.cat

    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/05/2020 09:05