Turisme Accessible

LA MIRADA TÀCTIL

 

Rupit i Pruit es una vila per a tothom que compta amb La Mirada Tàctil, una experiència en el camí de l'accessibilitat, amb noves claus de lectura interpretativa dels diferents punts d'interès per apropar la cultura a tots els visitants.

Sens dubte es un experiència sensorial única!

La Mirada Tàctil es una iniciativa de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona) i en aquesta ocasió ha estat desenvolupada conjuntament amb l'Ajuntament de Rupit i Pruit.

L'itinerari cultural del municipi, amb 17 plànols d'informació  del diferents punts d'interès, està adaptat pels diferents col·lectius:

Col·lectiu de sords, signants i oralistes: podeu recollir la guia del visitant a l'Oficina de Turisme que us portarà a fer el recorregut pels diferents punts d'interès on els plafons estan equipats amb codis QR, a través dels quals l'usuari es pot descarregar un vídeo amb informació del punt d'interès que està visitant amb l'acompanyament d'un intèrpret de la llengua de signes.

Es poden consultar els vídeos clicant el següent enllaç: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLRox57axYYj1wRNTIaKZdx1SsyDmh_er4

Col·lectiu amb dificultats visuals: podeu recollir la guia del visitant  imprès en braile, macrocaraters i làmines en relleu  (disponible en català, castellà, anglès) a l'Oficina de Turisme de Rupit i Pruit.

Col·lectiu amb dificultat lectora, persones nou vingudes, infants i persones amb discapacitat intel·lectual: teniu la informació dels llocs d‘interès de Rupit i Pruir en lectura fàcil, versió català i castellà en pdf accessible. Documents adjunts més avall. 

Col·lectiu amb Trastorn de l'Espectre Autista  ( TEA): disposeu  de la versió en pictogrames , en document ppt obert, a  fi de facilitar que pugueu els llocs de major interès de l' itinerari i personalitzar, si es necessari,  els pictogrames. Documents adjunts més avall. 

Mirada tàctil
    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/10/2021 12:56