Rupit, poble amb encant

Rupit compta amb el distintiu de Poble amb Encant de l'Agència Catalana de Turisme, el qual únicament s'atorga a municipis que presenten un atractiu o bellesa especial, en el seu conjunt, que captiva i enamora el visitant i que ve donat precisament per la conjunció d'aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics.

Un comitè d'experts de l'Agència Catalana de Turisme format per reconeguts professionals de diferents àmbits són els encarregats de validar que els pobles compleixen els requisits per obtenir aquesta certificació.

Actualment, 12 localitats catalanes disposen del segell de Pobles amb Encant: Beget, Calella de Palafrugell, Montsonís, Pals, Peratallada, Prades, Santa Pau, Siurana, Taüll, Mura, Castellar de n'Hug i Rupit.

Rupit és un poble amb encant per passar-hi el dia, gaudir d'un cap de setmana de relax o viure-hi unes vacances inoblidables.

Disposa d'un gran ventall d'allotjaments per a tots els gustos: hostals d'ambient familiar, allotjaments rurals envoltats de natura, habitatges d'ús turístic acollidors, cases de colònies ben equipades i un càmping on es respira la tranquil·litat del Collsacabra.

També és terra de bona cuina. S'hi poden tastar els productes artesans que proporciona la pagesia de la zona i que elaboren els restaurants locals. La cuina de Rupit es caracteritza per ser una cuina variada, casolana i de muntanya.

Finalment, per acabar d'arrodonir l'estada, als comerços del poble es poden comprar els productes típics de la zona: el pa i la coca, les neules, embotits, formatges i tot tipus de productes elaborats artesanalment.

Us convidem a descobrir la vila!

I per acabar d'arrodonir l'experiència, pots combinar la visita als diferents pobles amb encant de Catalunya, una ruta que et portarà a redescobrir el país: http://www.catalunya.com/que-fer/descobreix/pobles-amb-encant

Darrera actualització: 15.01.2023 | 23:11
Darrera actualització: 15.01.2023 | 23:11