Visita d'obres i obertura del nou itinerari de vianants a la carretera BV-5208, entre el Pont dels Tres Ulls i Rupit

Divendres 27/09/2019

Avui 27 de setembre, dins els actes de la Festa Major de Rupit, s'ha obert al públic el nou itinerari de vianants a la carretera BV-5208, entre el Pont dels Tres Ulls i Rupit, després de 7 mesos d'obres.

El diputat president de l'Àrea d'Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, l'Il·lm. Sr. Pere Pons, ha realitzat una visita de les obres acompanyat de l'alcalde i regidors de l'Ajuntament de Rupit i Pruit. Les obres estan pràcticament acabades a falta de finalitzar  petits acabats.

El projecte ha tingut un cost total de 243.000 € dels quals 85.000 € han estat finançats per l'Ajuntament i la resta ha anat a càrrec de la Diputació de Barcelona.

Aquest era un projecte molt necessari des de fa anys per evitar que l'accés al poble caminant s'hagi de fer per la carretera amb els perills que comporta. Aquesta és una primera fase del projecte i està previst que durant la segona fase s'allargui l'itinerari de vianants des del Pont dels Tres Ulls fins a la zona esportiva.

Imatges i vídeos

Signatura llibre de visitesVisita d'obraObertura itinerariItinerari
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/09/2019 14:16