La piscina de Rupit i Pruit es mulla per l’Esclerosi Múltiple

Dilluns 15/07/2019

El passat diumenge 14 de juliol es va posar en marxa un any més el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, una jornada festiva i solidària que té lloc arreu de Catalunya. L'Ajuntament de Rupit i Pruit destinarà la recaptació de l'entrada de la piscina i les aportacions de tots els participants a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és un acte solidari convocat per la Fundació Esclerosi Múltiple des del 1994. Cada any al llarg del matí del 14 de juliol es convida a tota la població a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l'esclerosi múltiple. A Catalunya aquest esdeveniment, que enguany celebra 25 anys, s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari del territori i gaudeix del suport mediàtic dels mitjans de comunicació catalans. Rupit des de fa uns anys també hi participa a través de la piscina municipal.

Tothom qui ho va desitjar va poder nedar i mullar-se a la piscina, registrant la quantitat de piscines fetes amb els Metres solidaris (obtenint un diploma les persones participants)  i a les 12:00 h  va tenir lloc  el Salt del Mulla't. També es van posar a la venda productes solidaris relacionats amb l'acte.

Imatges i vídeos

Mulla't
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/07/2019 13:58