Inici de la intervenció arqueològica al castell de Rupit

Dilluns 03/06/2019

Aquest dilluns 3 de juny s'ha iniciat la intervenció arqueològica al castell de Rupit, motivada per la voluntat de l'Ajuntament de recuperar i posar en valor el castell de Rupit.

La intervenció persegueix estudiar l'evolució històrica, constructiva i funcional del castell de Rupit, aconseguint la informació i la documentació suficient per poder plantejar i definir les traces de l'actuació a un futur Pla director del castell de Rupit.

La informació que s'obtingui serà fonamental per al plantejament de les futures tasques d'investigació i de restauració del castell.

Per ara, l'objectiu principal de la intervenció és l'excavació de dos sondejos a la zona més elevada del recinte del castell i un tercer just a l'accés actual.

L'equip encarregat de dur a terme la intervenció està format per un arqueòleg, un dibuixant d'arqueologia, un topògraf i quatre auxiliars d'arqueologia.

Les tasques està previst que finalitzin el 21 de juny.

L'actuació ha estat possible gràcies al finançament de l'àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de Rupit i Pruit.

Imatges i vídeos

Inici tasques arqueologia
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/05/2020 11:31