Ajuntament de Rupit i Pruit
PORTAL DE  LA TRANSPARÈNCIAE-TAULERRUPIT I PRUIT BTTPOUMSeu electrònicaFACTURA ELECTRONICASèu electrònicaPERFIL DEL CONTRACTANTImpulsat per  AOCfacebook Turisme Rupit PruitServei Meteorològic de CatalunyaDiputació de Barcelona. Xarxa de municipisGeneralitat de Catalunya

Llocs d'interés i Mapes

Rupit i Pruit és un municipi format per dos pobles, una població de pedra que conserva tot el seu encant medieval (Rupit, a 845m) i un conjunt de masies disseminades (Pruit, a 950m), tots dos pobles constitueixen part del paisatge típic del Collsacabra.

Al sud de Rupit trobem part de la cinglera del Collsacabra i origen de la vila de Rupit on es troba una vista espectacular de les Guilleries, el Montseny i els cingles veïns (de Tavertet, l'Avenc i el Far). En aquests tallants abruptes hi ha assentada la bonica església romànica de Sant Joan de Fàbregues, el salt d'aigua de Sallent, d'uns 100m d'alçada, i l'Agullola, el monument natural visible des de tota la cinglera.

Al nord, a les terres de Pruit, fetes de prats i turons, la vista s'extén per sobre la Vall d'en Bas. Des d'aquí mateix es poden prendre camins antics, com el Camí Ral i el GR-2, que ens porten per dreceres de pedra del segle XV cap a Olot i França.

Els convidem a descobrir aquesta terra de contrastos a peu, en cotxe o en bicicleta!

Benvinguts a Rupit i Pruit!

Mapa

Mapa del poble / Mapa del pueblo/ Map of the village (Click aquí per MAPA)

Fent click sobre el mapa podreu descarregar la informació turística amb els establiments i els llocs d'interès del municipi de Rupit i Pruit. Si guardeu la imatge del mapa del poble a l'ordinador, també us el podreu imprimir, obrint-lo com un jpg. (format original de la imatge del mapa i el text d'informació turística en A3)

    CATALA     spanish       english        french         Alemany

 

Mapa de la Vall de Sau-Collsacabra (Feu click)/ Map of Collsacabra region

Fent click a sobre podreu descarregar el mapa amb tots els camins i carreteres de la zona del Collsacabra, Vall de Sau i Guilleries osonenques. (format original del mapa en A3, per correcta visualització impresa).

 Més informació sobre rutes del Collsacabra i descàrrega de "Fulletons" i mapes a la web de Vall de Sau- Collsacabra

Mapa de la Ruta del Ter "Segueix-lo! / ¡Síguelo!"

Mapa que segueix el curs del riu Ter, ruta senderista (verda) i cicloturística (vermella). El mapa inclou les principals carreteres de les comarques del Ripollès, Osona, Garrotxa, La Selva, Girona, Pla de l'Estany, Baix i Alt Empordà.

 

Mapes de les rutes d'interès (descarregables)/Mapas de las rutas/ TREKKING MAPS

Salt de Sallent

Mirador del Bassis

La Cinglera

GR Clàssic: Rupit-Tavertet

Rupit-La Palomera-St. Joan de Fàbregues

 

Per qualsevol dubte o més informació:

Oficina de Turisme de Rupit i Pruit 

Horaris:

DISSABTE: 10.00 a 18.00 h.

DIUMENGE: 10.00 a 15.00 h. 

Tel. 938 522 862 // 938 522 003

e-mail: turisme@rupitpruit.cat

 

Altres enllaços/links:

Osona Turisme

Ajuntament de Tavertet- Turisme

Ajuntament de Santa Maria de Corcó-L'Esquirol - Turisme

Associació de Turisme de Vilanova de Sau

Rutes per nens/ família: "Un bosc de Llegenda" (des del Coll de Condreu)

Xarxa de Parcs Naturals (Parc Guilleries-Savassona)

Turisme de Catalunya (Publicacions i Mapes en PDF)

Turisme Rupit Pruit

 

 

Ajuntament de Rupit i Pruit - Pl. Major, 6 - 08569 Rupit i Pruit - Tel. 93-8522003 - Fax: 93-8522051 - E-mail: rupit@diba.cat - Web: www.rupitpruit.cat - NIF: P0818500A