Rupit rep la distinció de Poble amb Encant de l’Agència Catalana de Turisme

Divendres 15/02/2019
  • L'Agència Catalana de Turisme ha encarregat a un comitè d'experts format per reconeguts professionals de diferents àmbits que validin que les ciutats i pobles compleixen els requisits per obtenir aquesta certificació.
 
  • En el marc de l'Any del Turisme Cultural, l'Agència Catalana de Turisme té com a objectiu seguir posant en valor el patrimoni cultural català a través de les marques Ciutats i Viles amb Caràcter i Pobles amb Encant.

Aquest divendres Rupit ha rebut la distinció de Poble amb Encant en un acte celebrat a la basílica de la Seu de Manresa, i que ha comptat, entre altres, amb la presència de la Consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i el director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font. En representació de Rupit hi han assistit l'Alcalde, Albert Marcé, i les regidores de turisme, Lourdes Marsal i Carme Crosas.


Durant l'acte s'ha fet el lliurament dels distintius a 15 localitats catalanes: Beget, Calella de Palafrugell, Castellar de n'Hug, Montsonís, Mura, Pals, Peratallada, Prades, Rupit, Santa Pau, Siurana i Taüll han rebut el segell de Poble amb encant; i Manresa, Solsona i Montblanc, el de Ciutats i Viles amb Caràcter.

Les marques de Pobles amb Encant i Ciutats i Viles amb Caràcter son dues apostes del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya que, a través de l'Agència Catalana de Turisme, vol promoure el turisme fora dels principals pols d'atracció turística descobrint la diversitat i la riquesa cultural i paisatgística, d'altres pobles i ciutats de Catalunya.

 

Els municipis que aconsegueixen aquesta distinció entren a formar part d'un pla de promoció específic de l'Agència Catalana de Turisme i adquireixen una sèrie d'avantatges com son: visibilitat en els canals de on-line de l'ACT, ús per utilitzar el distintiu exclusiu de Pobles amb Encant, participació en accions promocionals de l'ACT (fires, workshops, presentacions, viatges de familiarització, etc.), accés al pla de formació de l'ACT o accés a informes d'intel·ligència de mercat, entre d'altres.

 

Imatges i vídeos

Entrega distintiuEntrega distintiu Pobles amb encantEntrega distintiu Pobles amb Encant
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/05/2020 11:31