Resultats del Collsacabra Concurs Internacional de Fotografia 2018

Dimarts, 23 d'octubre de 2018 a les 00:00

Dins la programació d'actes del Collsacabra Viu, que te lloc durant tot el mes d'octubre, hi ha inclòs el II COLLSACABRA, CONCURS INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA, concurs impulsat per l'Ajuntament de l'Esquirol i al qual aquest any s'hi han sumat per primera vegada els Ajuntaments de Rupit i Pruit (concedint els premis de la categoria D)i el de Tavertet (concedint els premis de la categoria C). Dissabte passat es van fer púbilcs els resultats del concurs a la sala de plens de l'Ajuntament de L'Esquirol.

Enguany hi ha hagut un total de 75 participants amb un total de 413 fotografies. El fet d'incloure una categoria internacional ha fet que es presentessin treballs provinents de la Índia, Amèrica del sud, Portugal i Espanya.

De les 413 fotografies presentades en van sortir les 48 finalistes i d'aquestes n'hi va haver 21 de premiades.

El primer premi de les 5 categories estava dotat de 500 € cada un. En les categories A, B, C i D també es van donar segons premis consistents en un cap de setmana de turisme rural al Collsacabra i, com a tercers premis, unes cistelles de productes agroalimentaris de la zona.

Les fotografies guanyadores s'exposaran de manera itinerant a L'Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí Sescorts, Tavertet i Rupit i Pruit.

El proper cap de setmana, el 27 i 28 d'octubre, es podran veure exposades a l'Espai Joan Font.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 12:39