Presentació del projecte d’Itinerari de vianants a la BV-5208, entre el Pont dels Tres Ulls i Rupit

Dijous 21/06/2018
Projecte d'Itinerari de vianants a la BV-5208, entre el Pont dels Tres Ulls i Rupit

Aquest dijous, 21 de juny, el diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, presentarà als veïns de Rupit, acompanyat del seu alcalde, Albert Marcé, el projecte d'itinerari de vianants a la carretera BV-5208 entre el Pont dels Tres Ulls fins a l'entrada de la població, redactat per la Diputació de Barcelona. La presentació tindrà lloc a les 19.30 h a la Sala Polivalent (Camí Sant Joan de Fàbregues, 3) de Rupit.

El projecte constructiu té per objectiu crear un itinerari de vianants segregat de la calçada principal, que garanteixi la seguretat dels seus usuaris i faciliti la mobilitat a peu. L'itinerari tindrà un paviment de formigó amb acabat colorejat i una barrera de contenció mixta de fusta-acer que el separarà de la calçada .

A causa de la manca d'espai de plataforma i els forts desnivells de la carretera, fa necessari executar, en un tram d'uns 100 metres, d'una passera en voladís amb estructura metàl·lica sobre fonament de formigó. En un altre tram, d'uns 35 metres, el camí es recolzarà sobre un mur d'escullera i la resta de tram es disposarà sobre el terreny existent.

L'execució del projecte, que anirà a càrrec de la Diputació de Barcelona, té un pressupost de licitació de 273.041 euros i un termini d'execució de quatre mesos.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20/06/2018 13:49