Jornada de portes obertes de les obres de rehabilitació del campanar de Rupit

Dissabte 18/07/2020

 

El passat dissabte 18 de juliol, amb l'entrada a la nova normalitat, es va dur a terme la jornada de portes obertes per donar a conèixer les obres de rehabilitació realitzades al campanar de Rupit durant aquests darrers mesos. Ell 14 de març estava prevista la inauguració de les obres de rehabilitació del campanar però  es va haver d'anul·lar degut a la crisi sanitària causada pel Covid-19.

La jornada que va incloure un xerrada, a càrrec de Xevi Pallàs, sobre les campanes de Rupit i la pujada al campanar amb grups reduïts per conèixer les obres de rehabilitació dutes a terme. 

Aquesta restauració facilita la visita a l'interior del campanar i posa en valor la seva importància com a element historicoartístic del municipi i també per la vista panoràmica única, ja que es pot veure el nucli de Rupit i el seu impressionant entorn. 

El projecte ha estat executat per l'Ajuntament de Rupit i Pruit amb el finançament de la Parròquia de Sant Miquel de Rupit i la Diputació de Barcelona, que hi ha aportat 200.000 euros a través del Programa Complementari de millora d'equipament locals, edificis singulars i elements patrimonials, en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

 

Imatges i vídeos

Jornada portes obertesInterior campanarVistes des del campanar
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/07/2020 11:31