Inaugurat el nou Pont dels 3 ulls

Dimarts 23/10/2018

Dissabte passat es va inaugurar el nou Pont dels 3 ulls, una obra molt reivindicada des de fa anys que substitueix l'antic pont, el qual  no tenia capacitat suficient per evacuar el cabal d'aigua en determinats episodis de l'any.

La inauguració va ser presidida pels diputats d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, i el d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, i per l'alcalde de Rupit i Pruit, Albert Marcé.

El projecte, impulsat per l'Ajuntament i dirigit per la Diputació de Barcelona, ha tingut un cost de 207.252 euros. La nova obra s'ha construït d'acord amb els paràmetres de seguretat establerts en la normativa vigent. Això ha comportat l'esbrossada, excavació i retirada de les terres sedimentades existents a la llera per tal de millorar la capacitat hidràulica. També s'han disposat defenses fluvials per reconduir el curs de l'aigua i evitar possibles inundacions.

El nou pont té forma d'arc, està fet de ferro corten i està atirantat pel tauler amb una barana de protecció de fusta. L'estructura del pont s'ha fabricat i muntat en taller i es va fer el trasllat amb una grua de grans dimensions per ubicar-lo al seu lloc definitiu.

A l'acte hi van assistir una seixantena de persones i va cloure amb un refrigeri.

Imatges i vídeos

PlacaInauguracióInauguracióInauguració2Inauguració4Nou pont dels 3 ulls
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/10/2018 13:10