Comunicat de l'Ajuntament de Rupit i Pruit referent al coronavirus

Dijous 12/03/2020

 

ES SUSPENEN TOTES LES ACTIVITATS ORGANITZADES  PER L'AJUNTAMENT I ES PROCEDEIX AL TANCAMENT DELS EQUIPAMENTS MUNICIPALS A PARTIR D'AVUI,  DURANT LES PROPERES DUES SETMANES.

L'Ajuntament de Rupit i Pruit, vista la situació actual de pandèmia del virus COVID-19, ha acordat l'adopció d'un seguit de mesures preventives per a la seva contenció i seguiment:

Aquesta informació i mesures poden ser actualitzades tan bon punt apareguin nous comunicats oficials. Les mesures son aplicables per a les properes dues setmanes, fins el dijous dia 27 de març, període que pot ser prorrogat en funció de l'evolució dels contagis del coronavirus.

Seguint les recomanacions i acords presos per la Generalitat de Catalunya per  prevenir  i controlar el coronavirus, es prenen mesures per evitar aglomeracions i trobades d'un nombre elevat de persones tant en espais oberts com tancats.

 SALA POLIVALENT

Es procedeix al tancament de l'equipament municipal i en conseqüència a l'anul·lació de les activitats que hi havia programades.

CAN CASTELLET

Es procedeix al tancament de l'equipament municipal i en conseqüència a l'anul·lació de les activitats que hi havia programades, amb excepció del consultori mèdic municipal que seran els responsables mèdics que ho determinaran.

OFICINA DE TURISME

Es procedeix al  seu tancament i en conseqüència les possibles consultes i informació es faran mitjançant la pàgina web municipal i correu electrònic.

INSTAL.LACIONS DEL CAMP DE FUTBOL I PISTA ESPORTIVA MUNICIPAL

Es procedeix al tancament de l'equipament municipal i en conseqüència a l'anul·lació de qualsevol activitat.

ALTRES ACTIVITATS

Des de l'Ajuntament de Rupit i Pruit, per evitar concentracions de persones i evitar desplaçaments es suspenen les xerrades, activitats i reunions .

Instem a tothom que en la mesura que sigui possible, s'extremin les mesures preventives.

Demanem als veïns i veïnes , comprensió, responsabilitat i col·laboració  davant d'aquestes mesures, alhora que es limiti tota l'activitat possible.

Recordem que davant del dubte cal trucar al telèfon de Salut respon 061 i que a la web del Departament de Salut és on trobareu la informació oficial i actualitzada següent:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

Les oficines municipals estaran obertes en horari d'atenció al públic habitual, recomanant que qualsevol consulta o tramitació  es faci mitjançant la pàgina web municipal i/o correu electrònic.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/05/2020 11:31