57 PARTICIPANTS AL TERCER CONCURS DE PINTURA RAPIDA

Dissabte 21/10/2017
Joan Vila Arimany guanya el primer premi

El Tercer Concurs de Pintura Ràpida de Rupit i Pruit, que es va fer dissabte, va tornar a tenir una bona participació. En total, s'hi van apuntar 57 persones: 40 en la categoria d'adults i 17 en les infantils i juvenils.

Joan Vila Arimany es va endur el primer premi, dotat amb 600 euros. A més, la seva obra serà la imatge que il·lustrarà la portada del programa de la propera edició del concurs. Julio García Iglesias es va endur el segon premi, dotat amb 450 euros, i els 300 euros del tercer premi van ser per a Oriol Olive i Ramon.

Pel que fa a les categories infantils i juvenils, Marçal Vizcaino Roca va ser el guanyador de la categoria A (de 10 a 12 anys); Aniol Camps, de la B (de 7 a 9 anys); Vinyet Candela Bosch, de la C (de 5 a 6 anys), i Gerard Bardolet Sarsanedes, de la D (de 3 a 4 anys). En aquest cas, se'ls va distingir amb lots de pintures. Ara les obres premiades han quedat en propietat de l'Ajuntament.

El concurs està organitzat per l'Ajuntament de Rupit i Pruit, i té la col·laboració de

C.A.I.S.A. (Belles arts Moià), Embotits Maria Carme, El Mirador del Pont, Restaurant Ca l'Estragués, El Neuler, Forn de Pa L'Era, Fonda Marsal i Vicenç Piera (Belles arts Vic).

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/05/2020 11:31